Afke Hartog

Concreet en resultaat gericht!

Bijscholing Sportcoaches

Bijscholingen

Ik heb verschillende bijscholingen ontwikkeld. Omdat ik zelf uit de tenniswereld kom zijn sommige cursussen alleen gericht op de tennistrainers, maar het merendeel van de opleidingen is leerzaam voor iedereen die leiding geeft aan groepen mensen.

Het huidige aanbod:

  • Technische bijscholing voor tennisleraren
  • Maak kennis met NLP
  • Handboek I: “de verenigingstrainer”
  • Trainersbijeenkomsten

Heb je vragen of heb je interesse in een kennismakingsgesprek, neem dan contact met me op via het contactformulier op deze site.

Unieke online technische bijscholing voor tennisleraren!

Ruim 20 jaar heb ik als trainster op de tennisbaan gestaan. Bij ELTV in Eindhoven, de Geldrop Banen en de laatste 18 jaar als hoofdtrainster van TV de Lissevoort in Nuenen, heb ik met veel plezier lesgegeven aan tennissers van jong tot oud, van beginnend tot professional. Daarnaast heb ik als “travelling coach” gewerkt in het ITF circuit.
Ik ben in het bezit van een KNLTB C-licentie.

Van alle kennis en ervaringen heb ik een door de KNLTB geaccrediteerde bijscholing gemaakt. Je kunt deze bijscholing, die 9 PO-punten oplevert, online volgen!
Zie mijn introductiefilmpje:

Heb je vragen, neem dan contact met me op via het contactformulier op deze site.

 

Maak kennis met NLP!

Deze 3 uur durende bijscholing, die ik op elke locatie kan komen geven, is zeer geschikt voor een groep coaches die een aantal nuttige NLP basisprincipes wil leren gebruiken.
Hoe komt het dat je sommige leerlingen iets maar 1x hoeft uit te leggen en dat een andere leerling jouw steeds niet begrijpt?
Hoe bereik je alle leerlingen uit de trainingsgroep?
Hoe maak je jouw training voor iedereen leerzaam en interessant?
Wat is de kracht van positieve feedback?

Heb je interesse of vragen, neem dan contact met me op via het contactformulier op deze site.

 

Handboek I: “de verenigingstrainer”

Deze 3 uur durende bijscholing, die ik samen met Han Hakkers op elke locatie kan komen geven, is zeer geschikt voor een tennisleraren die op een vereniging werken. Je krijgt tijdens deze workshops tools aangereikt om beter te leren communiceren met jouw leerlingen en de  vereniging. Relatie en vertrouwen, sfeer bij jou op de tennisbaan en de eigenschappen van een goede en duidelijke uitleg komen aan bod.

Heb je interesse of vragen, neem dan contact met me op via het contactformulier op deze site.

 

Trainersbijeenkomsten

Ben je op zoek naar een spreker voor een trainersbijeenkomst neem dan contact met me op. Ik kan elk willekeurig onderwerp uitwerken tot een leuke en leerzame presentatie met voorbeelden uit de praktijk.
Hoe om te gaan met groepen spelers, niveauverschillen, lastige ouders, vrijwilligers binnen de club, conflicten tussen mensen, competitiebegeleiding, wangedrag, enz.

Heb je interesse of vragen, neem dan contact met me op via het contactformulier op deze site

 

 

© 2024 Afke Hartog

Thema door Anders Norén